Daughters of Soul

Daughters of Soul
Regisseur: Jeroen Berkvens

In Daughters of Soul komen vijf dochters van wereldbefaamde soulsterren elkaar tegen in heden en verleden. De dochters van Nina Simone, Bill Withers, Sly Stone, Chaka Khan en Donny Hathaway werken toe naar een reeks grote concerten, met muziek van hun ouders én hun eigen songs. Onderweg kruisen de geschiedenissen van hun jeugd elkaar. In een setting van onderlinge verbondenheid, komen de vijf zangeressen voor het eerst naar buiten met hun verhalen.

regisseur

regisseur

Jeroen Berkvens

Jeroen Berkvens studeerde af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Breda met LET ME HAVE IT ALL, een roadmovie zoektocht naar de legendarische soul pionier Sly Stone.

A SKIN TOO FEW – THE DAYS OF NICK DRAKE won enkele internationale prijzen en nominaties waaronder een GOUDEN KALF nominatie. Met JIMMY ROSENBERG – DE VADER, DE ZOON & HET TALENT trekt Jeroen de lijn door in het verfilmen van verhalen die zichtbaar maken wat het betekent om begiftigd te zijn met talent of passie. Deze film won enkele prestigiueze awards en in Nederland ontving hij het GOUDEN KALF voor Beste Lange Documentaire.

credits

credits

Regie  Jeroen Berkvens
Omroep  NTR
Release 2017

nieuws

nieuws

Daughters of Soul: wereldtour met documentaire

De dochters van Chaka Khan, Bill Withers, Donny Hathaway, Sly Stone en Nina Simone bereiden een wereldtour voor onder de naam Daughters of Soul. Zeppers Film werkt momenteel samen met regisseur Jeroen Berkvens aan een documentaire met de gelijknamige titel.

pictures and press

pictures and press

DVD verkoop

DVD verkoop

recensie

recensie